Elektryzująca jesień z wydarzeniami Solarisa!

Elektryzująca jesień z wydarzeniami Solarisa!

Światowa premiera najmłodszego elektrycznego Solarisa oraz konferencja w pełni poświęcona e-mobilności sprawią, że nadchodząca jesień będzie pełna energetyzujących wrażeń. 30 września i 7 października – warto zapamiętać te daty i zarezerwować sobie czas już teraz!

Premiera Solaris Urbino 9 LE electric i #SolarisTalks 2021 to jedne z najważniejszych wydarzeń dotyczących elektromobilności, które odbędą się tej jesieni. Oba eventy zrealizowane zostaną w interaktywnej formule online, a udział w nich jest bezpłatny. Zapraszamy wszystkich, którzy interesują się najlepszymi rozwiązaniami dla nowoczesnego i niezawodnego transportu publicznego.

Premiera Urbino 9 LE electric

Już wkrótce Solaris po raz pierwszy zaprezentuje nowy model elektryczny – Urbino 9 LE electric. Premierowy pojazd to dopełnienie czwartej generacji rodziny Urbino. Nowy produkt jest także kolejną – obok Urbino 15 LE electric – międzymiastową propozycją Solarisa w elektrycznym portfolio. Moment debiutu Urbino 9 LE electric jest dla firmy szczególny, gdyż właśnie mija 10 lat od wprowadzenia na rynek pierwszego elektrycznego pojazdu marki Solaris.

Podczas premiery online autobusu, o nowym modelu opowiedzą Zarząd firmy oraz konstruktorzy pojazdu. Prezentacja odbędzie się
30 września o godzinie 12.00 na stronie internetowej producenta ➡ solarisbus.com/premiera

#SolarisTalks 2021

Najnowsze trendy w mobilności miejskiej, różne zastosowania technologii wodorowych w praktyce, wymiana doświadczeń z ekspertami w dziedzinie e-mobilności – to tylko niektóre z powodów, dla których warto wziąć udział w #SolarisTalks 2021, konferencji online poświęconej tematyce elektromobilności.

Wydarzenie koncentrować się będzie na dwóch kluczowych obliczach bezemisyjnego transportu: pojazdach elektrycznych oraz technologiach wodorowych. Uczestnicy będą mieli okazję wysłuchać prezentacji, przygotowanych przez ekspertów Solarisa oraz dyskusji panelowych z udziałem przedstawicieli branży, posiadających doświadczenie we wdrażaniu najnowocześniejszych praktyk. Oprócz głównego, merytorycznego programu Solaris przygotowuje również sesje Q&A, networking oraz dodatkowe atrakcje. Gościem specjalnym będzie Peter Hinssen, autor książek o tematyce technologicznej, futurolog i przedsiębiorca.

#SolarisTalks 2021 odbędzie się 7 października, a aby wziąć udział wystarczy wypełnić krótki formularz rejestracyjny, dostępny na
solaristalks.com. Tuż przed konferencją zgłoszone osoby otrzymają specjalny link, umożliwiający uczestnictwo.

Solaris zaprasza na oba wydarzenia swoich klientów, dostawców, reprezentantów samorządów, przedstawicieli mediów i wszystkich zainteresowanych innowacyjnymi i przełomowymi rozwiązaniami, które realnie przyczyniają się do transformacji transportu publicznego na bezemisyjny.

Bieżące informacje można śledzić, dołączając do wydarzeń na profilach Solarisa w mediach społecznościowych oraz na stronach internetowych:

Premiera Solaris Urbino 9 LE electric

#SolarisTalks 2021