Solaris Bus Nederland BV

Solaris is een gerenommeerde Europese producent van de stadsbussen, intercity's, speciale bussen en trams. Solaris biedt een groot aantal modellen met een unieke reeks motoren. Zo is er de keuze uit diesel (Euro 6), aardgas, hybride (dieselelektrisch) en zelfs volledig elektrische aangedreven bussen. Als Pools familiebedrijf begonnen zij in 1996 met produceren en inmiddels leveren ze voertuigen in 26 landen. Solaris is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf en al jaren de onbetwiste marktleider onder de aanbieders van stadsbussen in diverse landen. De enige specialist in openbaar vervoer in Europa!

VERKOOP

Solaris bussen zijn uitzonderlijk stil en onderscheiden zich door modern design en de garantie van lage operationele kosten. Ontdek de voordelen van Solaris bij de Van Tilburg-Bastianen Groep (TB). TB is de Nederlandse importeur van Solaris bussen en specialist in totaaloplossingen als het gaat om uw mobiliteit. Als één van de grootste dealers in Nederland van de merken Solaris, DAF, GINAF en Krone, profiteert u niet alleen van onze grote service-organisatie, maar ook van de brede kennis van bedrijfsvoertuigen. TB en Solaris een ijzersterke en betrouwbare combinatie.

ONDERHOUD

Mobiliteit is veel omvattend en daar hoort vanzelfsprekend ook het onderhouden van (nieuwe) voertuigen bij. Samen met onze divisies zorgen we ervoor dat al onze klanten mobiel zijn én blijven en besteden we daarom veel aandacht aan service en onderhoud. Dit doen wij met compleet uitgeruste, moderne werkplaatsen en goed opgeleide monteurs.

Contact & meer informatie:

Solaris Bus Nederland BV
Contactpersoon: Ton Rijvordt, Directeur
Telefoonnummer: +31 76 8 000 000
E-mail: info@solarisbus.nl

© 2017 Solaris Bus & Coach S.A. google play app store Design, concept: HUEVO Policy